13.09.2022

Investējot 1,5 miljonus eiro, “Hesburger” atver 50. restorānu Cēsīs

Investējot 1,5 miljonus eiro, ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger” atvērusi jaunu restorānu Cēsīs. Tas šobrīd ir 50. uzņēmuma restorāns Latvijā.

Jaunatklātais restorāns atrodas Piebalgas ielā 15, un tas sniegs klientiem pilnu “Hesburger” piedāvāto produktu un dzērienu klāstu. Restorāns ir izveidots divos stāvos ar kopējo platību 270,9 m2. Tam ir “drive-in” jeb auto kase, kā arī āra terase. No svētdienas līdz ceturtdienai restorāns strādās no plkst. 9.00 līdz 23.00, bet piektdienās un sestdienās – no plkst. 9.00 līdz 02.00.

“Iepriekšējos gados esam saņēmuši daudz jautājumu no mūsu klientiem, kāpēc “Hesburger” aizvien nav restorāna Cēsīs. Tāpēc, ņemot vērā klientu interesi, nolēmām, ka Cēsis ir viena no tām Latvijas pilsētām, kur vēlamies paplašināt mūsu restorānu tīklu. Lai ierīkotu restorānu, esam iegādājušies ēku Piebalgas ielā, un līdz ar restorāna atvēršanu esam nodrošinājuši 20 jaunas darba vietas vietējiem iedzīvotājiem. Ar laiku to skaits varētu palielināties līdz 25 darba vietām,” stāsta Ieva Salmela, “Hesburger” mārketinga un starptautiskās attīstības direktore.

Viņa papildina, ka uzņēmums vēl turpinās paplašināties, un nākamajos 10 gados Latvijā ietilptu vēl 15 – 20 “Hesburger” restorāni, tajos nodrošinot arī “drive-in” iespēju, kas pircējiem ir ļoti aktuāls pasūtījumu veikšanas kanāls.

Tāpat, atzīmējot 50. restorāna atvēršanu Latvijā, klientiem vienu dienu, 20. septembrī visos “Hesburger” restorānos būs iespēja iegādāties Hamburgeru par 0,50 eiro.