PIEVIENOJIES KOMANDAI VIENĀ NO PASAULES GARDĀKAJĀM DARBAVIETĀM!

Neatkarīgi no tā, vai meklē pilnas slodzes darbu vai nepilnas slodzes darbu paralēli studijām, Hesburger ir īstā vieta tev. Mēs aicinām pievienoties smaidīgus, draudzīgus un klientorientētus komandas spēlētājus.

Nav iepriekšējas darba pieredzes? Nekādu problēmu – mēs tevi apmācīsim, sniedzot visu nepieciešamo atbalstu, un lieliska komanda būs tev līdzās katrā solī!

Mēs piedāvājam:

⭐ Lieliskus kolēģus un enerģisku darba vidi

⭐ Izaugsmes iespējas

⭐ Īpašas atlaides restorānā

⭐ Vērtīgu darba pieredzi un apmācības

⭐ Elastīgu darba grafiku – strādā pilnu slodzi vai pusslodzi, apvieno ar studijām un hobijiem, strādā brīvdienās vai nakts stundās.

⭐ Stabilu algu – pirmie divi mēneši no 6.70 € bruto stundā, no trešā mēneša 7.00 € bruto stundā. Likme pieaug arī atbilstoši darba stāžam.

⭐ Stundas likmi brīvdienās (t.sk. piektdienas vakaros) jau no pirmās darba dienas 7.10 € bruto stundā, no trešā mēneša jau 7.40 € bruto stundā.

⭐ Stundas likme nakts stundās - jau no pirmās darba dienas 10.05 € bruto stundā, brīvdienās 10.45 € bruto stundā.

⭐ Stundas likme svētku dienās - jau no pirmās darba dienas 13.40 € bruto stundā.

⭐ Sociālās garantijas un nelaimes gadījumu apdrošināšanu 24/7 - jau no pirmās darba dienas.

⭐ Piemaksu par pozitīviem ieradumiem un aktivitātēm ārpus darba laika.

⭐ Papildu bonusu, ja atvedīsi draugu strādāt pie mums.

Ja vēlies pievienoties mūsu komandai, aizpildi pieteikuma anketu šeit!

Amata apraksti

Restorāna darbinieks

Restorāna darbinieks ir patīkams apkalpošanas profesionālis, kurš apkalpo klientus ar smaidu, vienlaikus attīstot savas prasmes. Viņš ir prasmīgs produktu sagatavošanā un klientu apkalpošanā, izmantojot dažādus pasūtījumu kanālus. Viņš nodrošina, ka tiek izpildīti Hesburger klientu solījumi attiecībā uz kvalitāti, apkalpošanu un tīrību. Pieredzei pieaugot, viņš iepazīstas arī ar paškontroles un krājumu pārvaldības uzdevumiem.

Restorāna vadītāja vietnieks

Restorāna vadītāja vietnieks ir atbildīgs par restorāna operatīvo darbību un darbības mērķu sasniegšanu savas maiņas laikā. Viņš ir pieredzējis restorāna darbinieks, kurš maiņas laikā kā vadītājs nodrošina nevainojamu klientu apkalpošanu, produktu kvalitāti un restorāna tīrību. Viņš ir atbildīgs par personāla labsajūtu un profesionālo attīstību savas maiņas laikā, kā arī vada darbiniekus pareizās darba metodēs. Maiņas vadītājs arī apstrādā pasūtījumus, inventāra uzskaiti un klientu atsauksmes.

Restorāna vadītājs

Restorāna vadītājs ir restorāna uzraugs un darba devēja pārstāvis. Viņš atbild par restorāna darbības organizēšanu, snieguma mērķu sasniegšanu un darbinieku labklājību. Restorāna vadītājs darbojas saskaņā ar Hesburger konceptu un nodrošina, ka tiek izpildīti klientu solījumi par kvalitāti, servisu un tīrību. Šī amata pienākumi ir daudzveidīgi un ietver atbildību par darba attiecību jautājumiem visā darbinieku ciklā. Vadītājs atbild arī par izejvielu pasūtījumiem, krājumu pārvaldību, paškontroles veikšanu un darba aizsardzību. Panākumi šajā amatā prasa stresa noturību, organizatoriskās prasmes un spēju vadīt daudzveidīgu un multikulturālu darba kolektīvu. Restorāna vadītājs regulāri strādā dažādās maiņās.

Reģionālais vadītājs

Reģiona vadītājs ir atbildīgs par to, lai reģiona restorāni darbotos saskaņā ar uzņēmuma konceptu un sasniegtu vēlamo rezultātu. Viņš darbojas kā restorānu vadītāju uzraugs savā reģionā, apmācot un iedrošinot viņus veiksmīgi pildīt savus pienākumus. Reģiona vadītājs atbalsta restorānu vadītājus darba attiecību jautājumos, darbinieku attīstībā un labklājībā. Viņš veic konceptuālas auditus restorānos, lai pārliecinātos, ka tiek izpildīti kvalitātes, servisa un tīrības mērķi.Panākumi šajā amatā prasa stresa noturību, spēcīgas komunikācijas prasmes un problēmu risināšanas spējas. Amats ietver arī komandējumus, un reģiona vadītājs piedalās ikdienas praktiskajā restorāna darbā.