HESBURGER DARBINIEKU STĀSTI #14

Kad studijas iet roku rokā ar darbu

Kitija Baufales darba ikdiena iet roku rokā ar studijām – viņa ir Vaļņu ielas restorāna vadītāja un vienlaikus studē restorānu vadības programmā augstskolā “Turība”. Savas darba gaitas “Hesburger” Kitija uzsāka pirms 5 gadiem, reizē ar studiju uzsākšanu, jo saprata, ka tas viņai dos dubultu ieguvumu – skolā iegūto teorētisko bāzi viņa varēs papildināt ar vērtīgu praktisko pieredzi, kā arī darbu iespējams apvienot ar mācībām, tā sperot jau pirmos soļus darbam nozarē, kurā viņa izvēlējusies specializēties.

Sākotnēji Kitijas lielākais izaicinājums bija darbs vēlajās nakts stundās, kas šajā restorānā ir viena no darba specifikām. Jau pirmajos darba mēnešos viņa sevi veiksmīgi pierādīja un tika paaugstināta amatā. Drīz vien sekoja piedāvājums kļūt par šī restorāna vadītāju, un Kitija bija gatava pieņemt šo izaicinājumu. Kitija atzīst, ka restorāna vadītājas pienākumus viņa veic ar patiesu prieku un vienlaikus lielu atbildību. Viņasprāt, klientu apkalpošanas nozares atslēga ir veiksmīgs komandas darbs, tāpēc viņa īpaši velta laiku komandas saliedēšanai, pilnveidošanai, darba ikdienas procesu optimizēšanai un pielāgošanai atbilstoši savas komandas vajadzībām.

Darba ikdienā Kitija iedvesmu gūst no saviem kolēģiem, kas viens otru uzmundrina un motivē nenokārt degunu pat sarežģītākajās situācijās. Draudzīgas attiecības kolektīvā ne tikai iedvesmo, bet arī veido veiksmīgu komandas saspēli, bez kā darbs restorānā nav iedomājams. Raksturojot savus kolēģus, viņa stāsta, ka tie ne tikai veido lielisku komandu, bet ir arī īsteni “Hesburger” patrioti, jo uzņēmumā ne tikai ieguvuši savu pirmo darba pieredzi, bet arī turpina attīstīties un pilnveidoties.

Savā brīvajā laikā Kitijai patīk dejot! Vaicāsiet, kā viņa to visu pagūst? Visa pamatā esot pareiza laika plānošana – ja darāmos darbus rūpīgi saplāno, tad var pagūt ne to vien. Brokastu ēdienkarte ir Kitijas iecienītākā, jo tas ir lielisks sākums gan mācību, gan darba dienai.