HESBURGER DARBINIEKU STĀSTI #12

Kad kolēģi patiesi kļūst par otro ģimeni

Daiga Bresava viennozīmīgi ir Hesburger veterāne, jo uzņēmumā strādā jau 14 gadus - teju kopš pirmā restorāna atklāšanas Latvijā. Viņas Hesburger stāsts sākās gluži kā vairumam restorāna darbinieku: tikko absolvējusi vidusskolu, Daiga vēlējās atrast tādu darbu, ko varētu veiksmīgi apvienot ar studijām.

Savas darba gaitas uzņēmumā Daiga sāka kā restorāna darbiniece, kam sekoja aicinājums kļūt par maiņas vecāko, vēlāk jau par restorāna vadītājas vietnieci un restorāna vadītāju. Nu jau 6 gadus Daiga ir Hesburger reģionālā vadītāja, viņas pārvaldībā ir vairāk nekā 10  restorānu  dažādās Latvijas pilsētās un 180 darbinieku, kas nozīmē lielu atbildību un spēju efektīvi plānot un vadīt lielas komandas darbu. Viņa ne tikai rūpējas, lai restorānu darbs ritētu kā Šveices pulkstenis, bet arī veic vairākus uzdevumus brīžos, kad tīklā tiek paredzēts atklāt kādu jaunu restorānu, lai sagatavošanās darbi jauna restorāna atvēršanai ritētu pēc plāna.

Daiga uzskata, ka Hesburger ir lieliska vieta profesionālajai izaugsmei un personības attīstībai, jo ikdienas darbs un komunikācija ar klientiem, kā arī noteikta režīma ievērošana rada labvēlīgu augsni tādu īpašību kā precizitātes un pacietības stiprināšanai, kā arī komunikācijas prasmju pilnveidei. Tāpat Daiga atzīst, ka pieredze ātrās ēdināšanas uzņēmumā sniedz plašāku skatījumu uz nozari un darba vidi kopumā – ikdienā veicamie pienākumi ir daudzveidīgi, kā arī Hesburger kā starptautiska ātrās ēdināšanas restorānu ķēde sniedz darbiniekiem starptautisku pieredzi un iespējas veidot karjeru arī citās uzņēmuma struktūrvienībās. Protams, lai to sasniegtu, jāapbruņojas ar lielu apņēmību un mērķtiecību.

Daiga atzīst, ka šo 14 gadu laikā viņa burtiski ir augusi kopā ar Hesburger, un, vienlaikus viņa novērtē, kā uzņēmums ir mainījies un pilnveidojies – paplašinot restorānu tīklu Latvijā, kā arī ieviešot daudzveidīgāku ēdienkarti, esam kļuvuši klientiem pieejamāki, norāda Daiga.

Vaicāsiet, kā Daiga atgūst spēkus un gūst iedvesmu pēc dinamiskas darba nedēļas, pārvaldot tik plašu restorānu loku visā Latvijā? Viņa ir radoša personība, kurai sirds lieta ir mākslas nozare, tāpēc Daiga labprāt izbauda klusumu un atgūst spēkus radot dažādas pasākumu dekorācijas, glezniņas, pat tērpus. Taču tas nav viss – Daiga ir kaislīga skrējēja un pievarējusi ne vienu vien skriešanas distanci visā Latvijā. Daiga būs lielisks pusdienu sabiedrotais, kur baudot viņas iecienīto zemeņu-banānu smūtiju un VEKE siera burgeru, uzzināt, kā veiksmīgi sasniegt savus mērķus un apvienot darbu ar privāto dzīvi.

 

 

5.10.2020.