HESBURGER DARBINIEKU STĀSTI #13

Joks, kas pārtapa vērtīgā pieredzē

Linards Čevers savas darba gaitas Hesburger uzsāka pavisam nejauši. Pēc lekcijām augstskolā viņš kopā ar draugiem devās ieturēt maltīti vienā no restorāniem, un tā kā tieši tolaik Linards bija darba meklējumos, draugi izaicināja viņu pieteikties darbam Hesburger turpat uz vietas. Linards, ilgi neprātojot, aizpildījis pieteikuma anketu un aicinājumu uz darba interviju saņēmis jau nākamajā dienā. Nu jau vairāk kā pusotru gadu viņš ir daļa no Vaļņu ielas restorāna komandas.

Teicienu “klusie ūdeņi ir tie dziļākie” varētu attiecināt uz Linardu, jo pēc dabas viņš ir kluss un nosvērts cilvēks, tāpēc pats atzīst, ka viens no lielākajiem izaicinājumiem, uzsākot darbu uzņēmumā, bija spēja iejusties komandā un kļūt par daļu no tās. Nu jau bez kolēģu atbalstošā un jautrā pleca savu darba ikdienu viņš nespēj iedomāties – kolēģi viens otru ikdienā motivē, atbalsta un uzmundrina.

Darbs restorānā ir straujš un tā netrūkst ne mirkli, tāpēc reizi pa reizei nākas piedzīvot kādu amizantu vai neveiklu situāciju. Linards ar smiekliem atceras savu lielāko kuriozu – dāmai ar meitiņu, kuras pasūtījušas Hesburger komplektu un nagetus, pie galdiņa nesot maltīti, viņš paslīdējis un piezemējies tieši uz pēcpuses, maltīte aizlidojusi, bet kliente pasmaidījusi un atbildējusi, ka viņas vēl nedaudz uzgaidīs.

Ikdiena restorānā ir aizraujoša un dinamiska, tāpēc Linards savā komandā labprāt redzētu vēl kādu strādīgu un smaidīgu kolēģi. Varbūt tieši ar Tevi Linards pusdienu pārtraukumā, baudot vistas groziņu vai našķojoties ar baltās šokolādes cepumiem, dalīsies vienmēr gardas maltītes pagatavošanas noslēpumā!

 

 

22.10.2020.