HESBURGER DARBINIEKU STĀSTI #17
“Galvenais ir sākt un būt atvērtam jaunām zināšanām!”
Natālija, t/c “Alfa” Hesburger restorāna vadītāja
Alfas restorāna vadītāju Natāliju viennozīmīgi var saukt par Hesburger komandas veterāni, jo nupat kā atzīmējusi 14 gadu jubileju Hesburger kolektīvā. Esot uzņēmumā teju kopš pirmā restorāna atklāšanas Latvijā, Natālija ir uzkrājusi bagātīgu pieredzes bagāžu un pieredzējusi ne vienu vien aizraujošu un arī uzjautrinošu atgadījumu kopā ar kolēģiem.
Natāliju darbam Hesburger pieteica draudzene, jo tajā laikā viņa meklēja iespējas apvienot konditora darbu ar vēl kādu nodarbošanos. Tā kā Natālijas sirds lieta ir dažādu ēdienu gatavošana, ikdienā viņas mīļākais darba pienākums ir klientu pasūtījumu pagatavošana, tādā veidā apvienojot patīkamo ar lietderīgo. Natālija pati visvairāk iecienījusi jauno Hesburger ledus kafiju, kas vienlaicīgi ir kā deserts un arī enerģijas deva.
Kā Natālija sevi raksturo dažos vārdos? Tieša, atbildīga un jautra. Domājot par jautrību, Natālijai uzreiz prātā nāk amizants atgadījums darba gaitu sākumā, ar kuru viņa gatava padalīties. Viņas jaunā kolēģe pēc klienta vēlmes virtuvei pasūtījusi “pliku” tortilju. Natālija ar citiem kolēģiem bija neizpratnē, bet jaunā kolēģe uzsvērusi, ka tieši šādu pasūtījumu klients esot vēlējies, tāpēc iesaiņoja viņam vienu atsevišķu lavaša maizīti. Klients, saņemot pasūtījumu, esot bijis manāmi apmulsis, jo esot vēlējies tortilju, tikai bez komplekta. Natālija saka, ka šis stāsts nu jau kļuvis par viņas un kolēģu mīļāko joku un viņa uzskata, ka laba humora izjūta ir viena no tām īpašībām, ko vēlētos redzēt arī savos topošajos kolēģos.
Nereti, kad citi kolēģi vēl ir tikai ceļā uz darbu, Natālijai patīk ierasties darbā stundu agrāk, lai laicīgi sagatavotos jaunai darba dienai un to uzsāktu produktīvi. Atceroties par to, kā gājis darba gaitas uzsākot, Natālija vēlas iedrošināt visus jaunos darbiniekus vai tos, kuri vēl tikai interesējas par darba gaitu uzsākšanu Hesburger – sākumā var likties, ka darbs nav no vieglākajiem un rasties šaubas par sevi, bet ir tikai jāsāk un jābūt atvērtam jaunām zināšanām, tad arī viss izdosies.
4.08.2021.