Hesburger darbinieku stāsti #2

“Darbs Hesburger vedis līdz pat piedzīvojumiem Bulgārijā!”

Deniss, Bauskas restorāna vadītājas vietnieks

Avantūrists Deniss Bauskas Hesburger restorānā strādā teju kopš dienas, kad apmeklētājiem tika vērtas tā durvis. Nu jau pagājuši 9 gadi, kuru laikā Deniss Krips pašapzinīgiem soļiem kāpis pa uzņēmuma karjeras kāpnēm un kļuvis par restorāna vadītājas vietnieku.

Deniss pēc izglītības ir pavārs un savas darba gaitas viņš sāka kā ikkatrs uzņēmuma darbinieks – strādājot klientu apkalpošanā. Pēc 2 gadiem uzņēmumā Denisam radās iespēja aizvietot kolēģi, kura devās dekrēta atvaļinājumā, ieņemot maiņas vadītāja amatu. Tā kā Denisam darbs gāja no rokas, pēc laika viņam amats piedāvāts pastāvīgi. Šis bija viņa pirmais lielais izaicinājums uzņēmumā, taču šo gadu laikā to nav trūcis – viņš pielicis savu roku ne tikai Bauskas restorāna slavas spodrināšanā, bet arī palīdzējis atvērt Hesburger restorānu Bulgārijā un Ukrainā.

Viņaprāt, panākumu atslēga ir optimisms un pozitīvs skats uz dzīvi. Ikdienā viņš saskaras ar ne mazums amizantu gadījumu, kas rada smieklu vētru. Deniss stāsta, ka pieredzējis vairākus gadījumus, kad klients veic pasūtījumu, neieskatoties Hesburger ēdienkartē un pasūtot paša izdomātu maltīti. Reiz, piemēram, klients vēlējies iegādāties tritonu. Gan Deniss, gan kolēģi sākumā nedaudz samulsuši, taču galu galā noskaidrojuši, ka klients vēlējies baudīt tortilju.

Azartiskais restorāna vadītājas vietnieks atzīst, ka kolektīvā vēlas redzēt kolēģi, ar kuru dalīties humorā arī pie pusdienu galda, baudot vienu no viņa iecienītākajiem burgeriem – dubulto siera burgeru.

Denisa lielākā iedvesma ir viņa ģimene, kura atbalsta un iedrošina viņu meklēt aizvien jaunas avantūras. Arī citiem viņš iesaka nebaidīties no grūtībām un teikt “jā” jauniem karjeras izaicinājumiem!