Kvalitāte ir darbības stūrakmens

Likums ēdināšanas uzņēmumiem uzliek par pienākumu veikt iekšējo uzraudzību, kurā ietilpst produktu drošība, virsmu higiēnas uzraudzība un preču pētījumi. “Hesburger“ darbu pārbauda gan ar uzņēmuma iekšējā audita sistēmu, gan ar ārējā sadarbības partnera palīdzību.

“Hesburger“ jau gandrīz desmit gadus ir sadarbojies ar “Net-Foodlab Oy“. Pārtikas kvalitātes vadības pakalpojumos specializējies uzņēmums veic arī virsmu higiēnas, ēdienu uzglabāšanas un uzturvielu satura pētījumus, kā arī ar cepšanas eļļas kvalitāti un alergēniem saistītus pētījumus un pārbaudes.

Kvalitātes un drošības jautājumi ir arī būtiska darbinieku ikdienas darba sastāvdaļa. Kvalitatīvas izejvielas, pareizi darba paņēmieni un cepšanas ilgums, ātra pasniegšana un tīras klientu apkalpošanas telpas veido kvalitātes vadības kodolu. Darbiniekus apmāca, lai viņi arī paši varētu par to visu parūpēties.