Pašu radīta recepte

Hesburger burgeros ir jūtama īsta tomātu kečupa garša

Viss Hesburger izmantotais tomātu kečups tiek ražots Somijas dienvidrietumu Kārinas (Kaarina) pilsētas rūpnīcā Hes-Pro. Papildus sinepēm un citām mērcēm, kečups ir viena no svarīgākajām burgeru mērcēm, tāpēc Hesburger jau ilgu laiku ir vēlējies tam pievērst īpašu uzmanību.

Hesburger kečups ir pašmāju produktu pārstrādes rezultāts, un tā ražošana tika sākta 20. gs. 90. gadu vidū. Vietējā kečupa ražošana ir kļuvusi par Hesburger priekšrocību. Vietējā ražošana un kvalitatīvās izejvielas nodrošina veiksmīgu rezultātu.

Pēc slepenas receptes ražotajā Hesburger kečupā izmanto daudz tomātu. Lai pagatavotu vienu kilogramu kečupa, nepieciešami gandrīz divi kilogrami tomātu, tādēļ kečups ir pilnīgs un garšīgs. Hesburger kečups ir lieliska piedeva daudziem ēdieniem.

Ražošanā ļoti svarīgs ir izejvielu daudzums un pareizs sildīšanas process. Izejvielas un ražošana tiek stingri uzraudzīta, lai kečupa kvalitāte vienmēr būtu augsta un tas garšotu lieliski.

Katru gadu rūpnīcā izgatavo aptuveni vienu miljonu kilogramu kečupa. Tas veido aptuveni ceturtdaļu no visām Hesburger saražotajām mērcēm. Mērču ražošanā Kaarinā ir nodarbināti desmit cilvēki.